Mediji: Sirijski PVO odbio izraelski RAKETNI NAPAD južno od Damaska (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Sirijski PVO odbio izraelski RAKETNI NAPAD južno od Damaska (FOTO)

Sirijska protivvazdušna odbrana odbila je raketni napad Izraela južno od Damaska, javljaju mediji

Sirijska televizija je saopštila da je napad izveden na područje Kisva. Izraelska vojska je odbila da komentariše saopštenja o napadu na Siriju i svojoj umešanosti.

Pročitajte i:

- PVO Sirije je oborio dve izraelske rakete, obe su bile uništene u području Kisva, u provinciji Damask - navodi se u saopštenju.

Image from the reported >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << attack in the industrial area of Al-Kissweh south of #Damascus pic.twitter.com/zwMqNsvYcT

— Danny Makki (@Dannymakkisyria) May 8, 2018

Neimenovani izvor na međunarodnom aerodromu u Bejrutu je saopštio Sputnjiku da su se mogućem trenutku napada u vazdušnom prostoru Libana nalazili izraelskei avioni.

Međutim, kako je Sputnjiku saopštio službenik pres-službe vojske Izraela, oni su počeli da pozivaju ograničeni broj rezervista.

#BREAKING Assad regime claims it has intercepted two Israeli missiles that were fired towards a base in #Damascus area pic.twitter.com/N5eMDq5Gw8

— Guy Elster (@guyelster) May 8, 2018

Ranije je saopšteno da je izraelska vojska podignuta u stanje borbene gotovosti, kao i sistemi PVO, dok je naređeno da se skladišta na Golanskoj visoravni otvore. 

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) PUKLA EKSPLOZIJA U VOJNOJ BAZI BLIZU DAMASKA: Sirijska vojska odbila raketni napad Izraela

Izvor: Kurir, 08.Maj.2018

Sirijska protivvazdušna odbrana odbila je raketni napad Izraela južno od Damaska, javljaju mediji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.