MUP Hrvatske objavio profil nestale sirijske djevojčice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Sep.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Hrvatske objavio profil nestale sirijske djevojčice

Profil petogodišnje sirijske djevojčice Allse objavljen je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, priopćio je MUP Hrvatske i dodao da se nastavlja traganje za njom i provjere informacija. "Nakon što je 43-godišnji Sirijac tijekom jučerašnjeg dana, posredstvom Isusovačke službe za izbjeglice i UNHCR-a, pristupio na granični prijelaz Maljevac te razgovarao s policijskim službenicima iznoseći daljnje navode o navodnom nestanku svoje kćeri, policijski službenici su nastavili s...
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MUP HR objavio profil djevojciče iz Sirije u evidenciji nestalih osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2018

ZAGREB - Hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je danas profil petogodišnje sirijske devojčice Alise u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba i nastavio potragu i provjeru informacija u vezi sa njenim nestankom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.