Izvor: Beta, 19.Feb.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurdski ekstremisti preuzeli odgovornost za napad u Ankari

Kurdski ekstremisti preuzeli su danas odgovornost za napad u Ankari u kojem je poginulo 28 i povredjeno više od 80 ljudi.U saopštenju koje je objavljeno na sajtu kurdske ekstrmističke grupe "Kurdistan Freedom Falcons" navodi se da su napadi bili odmazda za turske vojne akcije protiv kurdskih pobunjenika na jugoistoku Turske. Organizacija sa središtem u Turskoj ogranak je zabranjene Radničke partije Kurdistana (PKK).Turska je optužila za napad sirijske kurdske ekstremiste koji imaju podršku SAD navodeći da su delovali u saradnji sa PKK.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODMAZDA ZA TURSKE AKCIJE: Kurdski ekstremisti preuzeli odgovornost za napad u Ankari

Izvor: Kurir, 19.Feb.2016

Kurdski ekstrmisti preuzeli su danas odgovornost za napad u Ankari u kojem je poginulo 28 i povređeno više od 80 ljudi...U saopštenju koje je objavljeno na sajtu kurdske ekstremističke grupe "Kurdistan Freedom Falcons" navodi se da su napadi bili odmazda za turske vojne akcije protiv kurdskih pobunjenika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.