Kurdska civilna vlast pozvala na opštu mobilizaciju u severnoj Siriji

Izvor: Danas, 09.Okt.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurdska civilna vlast pozvala na opštu mobilizaciju u severnoj Siriji

Kurdska civilna lokalna vlast na severu Sirije pozvala je na "opštu mobilizaciju" jer se turska vojska sprema za napad na to područje. Članak Kurdska civilna vlast pozvala na opštu mobilizaciju u severnoj Siriji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurdska civilna vlast pozvala na opštu mobilizaciju u severnoj Siriji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Okt.2019

Kurdska civilna administracija na sjeveroistoku Sirije pozvala je na "opštu mobilizaciju" duž granice sa Turskom, u vrijeme kada Ankara sakuplja vojsku pred najavljenu invaziju. U saopštenju Administrativne uprave sjeverne i istočne Sirije poziva se međunarodna zajednica da preuzme svoj dio odgovornosti,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kurdske snage: Turski ratni avioni počeli da napadaju civilna područja

Izvor: Danas, 09.Okt.2019

Portparol kurdskih snaga Mustafa Bali rekao je danas da su turski ratni avioni počeli da napadaju "civilna područja" na severu Sirije. Članak Kurdske snage: Turski ratni avioni počeli da napadaju civilna područja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.