Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024, 05:35

Kup Azije

Fudbaleri Australije i Uzbekistana remizirali su, 1:1, u meču poslednjeg kola grupe B na Kupu Azije i kao dve prvoplasirane selekcije izborile plasman u osminu finala takmičenja.
„Sokerosima“ je za prvo mesto u grupi bio dovoljan i remi, dok je bod Uzbekistancima značio plasman među 16 najboljih sa druge pozicije u grupi.
Australija je povela u sudijskoj nadoknadi prvog dela golom napadača Martina Bojla iz penala, dok je remi Uzbekistancima obezbedio centarfor Azizbek >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Turgunboev pogoktom u 78. minutu.
U drugom meču iste grupe Sirija je sa 1:0 bila bolja od Indije, a gol odluke postigao je Omar Maher Hibrin 15 minuta pre kraja. 
Tako su Sirijci izborili treće mesto u grupi sa četiri boda, te se nadaju plasmanu u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe u grupnoj fazi, dok je Indija koju sa klupe predvodi hrvatski selektor Igor Štimac ostala bez bodova na Kupu

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Ovo je teško objasniti

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jan.2024

Fudbaleri Šefild junajteda i Vest Hema remizirali su 2:2 (1:1) na „Bramal lejnu“ u meču 21. kola Premijer lige.. Četiri pobede i remi na poslednjih pet utakmica pokazatelj su dobre reakcije tima nakon nešto slabijeg početka sezone i krče sebi put do novog učešća u Evropi. Sada su bili...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.