Kome pomažu napadi IZRAELA na SIRIJU?! Vladine snage protiv još jednog LJUTOG NEPRIJATELJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome pomažu napadi IZRAELA na SIRIJU?! Vladine snage protiv još jednog LJUTOG NEPRIJATELJA! (FOTO)

Sve intenzivniji okršaji na Golanskoj visoravni

Džihadistički pobunjenici iz organizacije Hajat Tahir Al Šam, koji predstavljaju frakciju Al Kaide u Siriji, napali su nekoliko položaja sirijske vojske na Golanskoj visoravni.

Džihadisti i njihovi saveznici napali su Sirijsku arapsku armiju (SAA) koju je prethodno gađala vojska susednog Izraela.

Odmah nakon što je izraelska avijacija bombardovala položaje vladinih snaga, usledio je još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan napad na njih, ovog puta to su bili džihadisti.

Izraelski napad na sirijsku vojsku otvorio je prostor džihadistima da napadnu nekoliko tačaka u okolini grada Al Bata.

Prema vojnim izvorima, džihadistička ofanziva nije dala značajnije rezultate, ali žestoki okršaji još uvek traju.

Napad Hajat Tahir Al Šama se desio nekoliko časova nakon što su im snage sirijske armije nanele ogromne vojne gubitke oko Al Bata na Golanskoj visoravni.

Vesti iz Sirije i Iraka možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lavrov pozvao Tilersona da se spreče udari po sirijskoj vojsci

Izvor: Beta, 26.Jun.2017, 21:34

 Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov apelovao je na svog američkog kolegu Reksa Tilersona da se spreče "provokacije" protiv snaga sirijskog predsednika Bašara al-Asada.U saopštenju ruskog ministarstva spoljnih poslova se navodi da su Lavrov i Tilerson razgovarali telefonom "na američku inicijativu"."Sergej...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.