Koalicija: Američki vojnici poginuli u samoubilačkom napadu u Siriji

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jan.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija: Američki vojnici poginuli u samoubilačkom napadu u Siriji

Američki vojnici poginuli su danas u napadu u gradu Manbidž u Siriji, saopštila je međunarodna koalicija predvođena SAD koja se bori protiv džihadista ali nije navela broj stradalih.

Oni su poginuli u "eksploziiji za vreme rutinske patrole", naveo je na Tviteru neimenovani portparol koalicije.

Opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da su dva američka vojnika među 16 ubijenih u samoubilačkom napadu u Manbidžu na severu Sirije.

Odgovornost za taj napad je preuzela Islamska država.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Koalicija: Američki vojnici poginuli u samoubilačkom napadu u Siriji

Izvor: Beta, 16.Jan.2019

Američki vojnici poginuli su danas u napadu u gradu Manbidž u Siriji, saopštila je medjunarodna koalicija predvodjena SAD koja se bori protiv džihadista ali nije navela broj stradalih.Oni su poginuli u "eksploziiji za vreme rutinske patrole", naveo je na Tviteru neimenovani portparol koalicije.Opoziciona...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.