Klincevič: Izrael se igra vatrom, tako bi mogao i zaigrati

Izvor: Vostok.rs, 07.Okt.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klincevič: Izrael se igra vatrom, tako bi mogao i zaigrati

Član Komiteta za odbranu i bezbednost Saveta federacije Rusije Franc Klincevič je saopštio da je siguran da će ruski PVO sistemi S-300 u Siriji pružiti stopostotnu efikasnost.

Kako je rekao, ovu tvrdnju "bolje bi bilo ne proveravati".

"Izrael se igra vatrom. Tako bi mogao i zaigrati", rekao je Klincevič.

„Misliti da će se Rusija u ovoj situaciji povući – ne samo da je zabluda, već ozbiljna greška. Pre svega bi Izrael trebalo da zna, iz istorijskih razloga, šta je Rusija i kakav joj je mentalitet. I niko ne treba da se brine – S-300 je u stanju da odradi posao u potpunosti“, rekao je Klincevič.





Odluka o isporuci četiri PVO sistema S-300 Siriji doneta je nakon što je 17. septembra oboren ruski avion Il-20, koji se vraćao na bazu Hmejmim.


Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Klincevič: Fantazmagorija britanskih medija u duhu najlošijih špijunskih romana

Izvor: Vostok.rs, 08.Okt.2018, 10:18

Član Odbora za odbranu Saveta Federacije Rusije Franc Klincevič smatra da izveštaji britanskih medija o mogućim sajber-napadima Londona na energetske sisteme Rusije predstavljaju još jednu laž, čiji je cilj da se podseti na nekadašnju moć Britanije.. . „To je neka fantazmagorija u duhu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.