Kameron će biti na strani Sirijaca koji teže mirnoj budućnosti

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2013, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron će biti na strani Sirijaca koji teže mirnoj budućnosti

18.06.2013. -

Britanski premijer Dejvid Kameron priznao je da je zabrinut zbog pristustva terorista u redovima pobunjenika, koji se u Siriji bore protiv vladinih trupa. Kameron je ovu izjavu dao pošto je stigao u severnoirsko golf-letovalište Loh Ern na obali istoimenog jezera, gde je otvoren samit Grupe osam. Moramo da budemo na strani Sirijaca, koji teže demokratskoj i mirnoj budućnosti svoje zemlje, smatra Kameron. Što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << možemo da se potrudimo da uradimo u Grupi osam i stvorimo dodatni pritisak u cilju održavanja mirovne konferencije i prelaska vlasti, potrebnog za okončanje sukoba.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Danas se završava dvodnevni samit Grupe 8

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2013

Lideri osam najbogatijih zemalja sveta Grupa 8 - G8 završavaju danas dvodnevni samit razgovorima o otmica radnika u Africi i o poreskim pitanjima. Britanski premijer Dejvid Kameron, kao domaćin skupa, izrazio je danas uverenje da ne treba plaćati otkupninu za otete osobe, kako bi prestala ta praksa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.