KUKAVIČKI NAPAD Bombardovanje Amerike izazvalo gnev sirijskog naroda, prete strašnom osvetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 17:32

"KUKAVIČKI NAPAD" Bombardovanje Amerike izazvalo gnev sirijskog naroda, prete strašnom osvetom

U napadima je poginulo najmanje 17 osoba

Sirija je danas osudila američke vazdušne napade na objekte za koje Pentagon kaže da pripadaju proiranskoj miliciji, opisujući ih kao negativnu indikaciju za politiku nove američke administracije.

Sirijsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je to "kukavički" napad protiv međunarodnog prava i upozorilo da će to dovesti do eskalacije u regionu, prenosi Rojters.

Američka vojska izvela je vazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napade u istočnoj Siriji po nalogu predsednika Džoa Bajdena.

, saopštili su danas sirijski izvori, dok je pripadnik proiranske milicije rekao za AP da je nastradao jedan njihov član, a da ih je nekoliko ranjeno.

Ovaj napad je prva američka vojna akcija od stupanja na dužnost administracije novog predsednika Džoa Bajdena.

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE DAMASK POSLE AMERIČKIH NAPADA: To je agresija i loš nagoveštaj Bajdenove politike!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Sirijske vlasti osudile su danas kao "agresiju" američke napade na položaje proiranskih boraca u toj zemlji, ocenivši da je to "loš nagoveštaj" za politiku nove američke administracije predsednika Džozefa Bajdena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.