Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasmin Hadžić pušten nakon ispitivanja

SARAJEVO - Jasmin Hadžić, koji je uhapšen u sarajevskom naselju Buća potok i dovodi se u vezu s osobama bliskim ekstremnim grupama i licima koja borave na ratištima u Siriji i Iraku, pušten je danas na slobodu uz saglasnost nadležnog tužioca.

"Agencija za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH juče je na području Sarajeva slobode lišila jedno lice. Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Sipe to lice >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je, uz saglasnost nadležnog tužioca, pušteno na slobodu, a dalje aktivnosti po predmetu se nastavljaju", izjavila je Srni portparol Sipe Kristina Jozić.

Ona je napomenula da Sipa u saradnji sa drugim bezbjednosnim organima u BiH i svijetu intenzivno nastavlja aktivnosti s ciljem suzbijanja terorizma i svih pojava koje se mogu negativno odraziti na bezbjednosnu situaciju u BiH.

Službenici Sipe juče su uhapsili Hadžića i pretresli stambeni objekat koji koristi u sarajevskom naselju Buća potok zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela terorizam.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasmin Hadžić, koji se dovodi u vezu sa ekstremnim grupama, pušten na slobodu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2017

Jasmin Hadžić, koji je uhapšen u sarajevskom naselju Buća Potok u srijedu i dovodi se u vezu s osobama bliskim ekstremnim grupama i osobama koja borave na ratištima u Siriji i Iraku, pušten je danas na slobodu uz saglasnost nadležnog tužioca. "Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH juče...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.