Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael gađao raketni sistem u Siriji

Izraelska avijacija je napala sistem iz kojeg su ispaljene dve rakete sa teritorije Sirije, navodi se u saopštenju pres-službe izraelske vojske objavljenom na Tviteru.

„Kao odgovor na dva rakete koje su ispaljene iz Sirije na izraelsku teritoriju, avioni izraelske vojske su pogodili raketni sistem iz kojeg su projektili ispaljeni“, navodi se u saopštenju.

Ranije je izraelska vojska saopštila da su se čule sirene za uzbunu na delu Golanske visoravni koju kontroliše Izrael zbog rakete koja je ispaljena sa teritorije Sirije.

Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Koalicija SAD: Nenamerno ubijeno 1059 civila u Siriji i Iraku

Izvor: Vostok.rs, 26.Jul.2018

Napadi međunarodne koalicije SAD u Siriji i Iraku od 2014. rezultirali su smrću više od hiljadu civila, navodi se u izveštaju ove vojne alijanse.. . U saopštenju se navodi da, "prema podacima Zajedničke operativne grupe najmanje 1059 civila je nenamerno ubijeno od početka operacije `Nepokolebljiva...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.