Izrael bombarduje sirijsko-libansku granicu

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael bombarduje sirijsko-libansku granicu

30.01.2013. -

Izraelska ratna avijacija je bombardovala neke ciljeve na sirijsko-libanskoj granici, prenosi agencija Rojters, pozivajući se na diplomatske izvore jedne zapadne zemlje. Komanda armije Libana je potvrdila da je prošle noći izraelska avijacija više puta narušila vazdušni prostor zemlje. U nedelju je vicepremijer Izraela Silvan Šalom izjavio da Tel Aviv može da primeni silu kako bi sprečio sirijske pobunjenike da zavladaju oružjem za masovno uništenje.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Izrael bombardovao sirijski centar za vojna istraživanja

Izvor: Vostok.rs, 31.Jan.2013, 17:35

31.01.2013. -..Komanda sirijske armije je izjavila da je izraelska ratna avijacija bombardovala centar za vojna istraživanja u blizini Damaska, i da su nešto ranije istu lokaciju napadali pobunjenici. Sirijska komanda je takođe demantovala informacije nekih medija da je cilj ratnog vazduhoplovstva...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.