Izvor: Blic, 14.Apr.2024, 08:19

Iran preti Izraelu: Ako uzvratite napad, naš odgovor će biti SNAŽNIJI I ODLUČNIJI

Iran je upozorio da će odgovoriti većom snagom ako Izrael uzvrati na udare ovog vikenda, za koje je Teheran rekao da su i sami odgovor na izraelski napad ranije ovog meseca na kompleks njegove ambasade u glavnom gradu Sirije Damasku.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AKO IZRAEL UZVRATI ISTOM MEROM, IRAN NEĆE IMATI ŠANSE! Svi čekaju odgovor na napad, evo koje su moguće mete izraelske vojske

Izvor: Blic, 14.Apr.2024

Iran je izvršio svoju pretnju napadom na Izrael kao odgovor na uništenje aneksa iranske ambasade u Damasku, koja je zapravo služila kao kasarna za Iransku revolucionarnu gardu. U napadu su, između ostalih, ubijeni brigadni general Mohamed Reza Zahedi i general Mohammad Hadi Hajriahimi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.