IZRAELCI NAPALI SIRIJU! Ni epidemija ih NE SPREČAVA, sirijski PVO radio PUNOM PAROM u Homsu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAELCI NAPALI SIRIJU! Ni epidemija ih NE SPREČAVA, sirijski PVO radio PUNOM PAROM u Homsu (VIDEO)

Ispalili osam raketa na Homs.

Izraelski avioni su kasno sinoć napali sirijsku provinciju Homs.

Iako detalji još uvek nisu poznati, pretpostavlja se da su ponovo povredili vazdušno nebo Libana iz kojeg su izveli napad.

Prema navodima sirijskih medija Izraelci su ispalili osam raketa na Homs, a očevici su čuli više eksplozija.

#حمص #سوريا. #Homs #Syria Syrian TV "Our air defenses are responding to an #Israeli aggression in the Homs sky >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << over #Lebanese airspace, and they land a number of missiles before reaching their targets." pic.twitter.com/OZXdI0TrQh

— Hadi Albahra (@hadialbahra) March 31, 2020

Sirijska agencija SANA navodi da su svi projektili agresora presretnuti, i da je PVO uspešno izvršio borbene zadatke.

Zbog epidemije korona virusa koja je pogodila Siriju, ali i Izrael, borbena dejstva su gotovo u potpunosti utihnula, i svela se na male čarke u provinciji Idlib.

Međutim, iako je i Izrael pogođen virusom, to ih ne sprečava da nastave sa pokušajima da kroje sudbinu ostatka bliskog istoka.

Izraelci se još uvek nisu oglasili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.