IZRAEL RATUJE PROTIV IRANA U SIRIJI: Granatiran Damask (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 08:36

IZRAEL RATUJE PROTIV IRANA U SIRIJI: Granatiran Damask (VIDEO)

U poslednja dva meseca, Sirija je optužila Izrael za najmanje osam vazdušnih napada na njenoj teritoriji

Protivvazdušna odbrana (PVO) Sirije odbila je izraelski raketni napad na južna predgrađa Damaska, saopštila je komanda sirijske vojske, javlja agencija SANA.

- Izrael je u 21.48 izveo seriju raketnih napada na objekte u južnim predgrađima Damaska. Pripadnici PVO su uspešno odbili napad i oborili većinu raketa, pre nego što su pogodile svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ciljeve - navodi se u saopštenju.

اسقاط و تدمير مباشر للصواريخ الإسرائيلية في سماء #دمشق #سوريا pic.twitter.com/DgWu9YHOhc

— Yusha Yuseef 🇸🇾 (@MIG29_) July 20, 2020

Tom prilikom povređeno je sedam sirijskih vojnika i pričinjena je materijalna šteta. Napad je izveden iz pravca Golanske visoravni. Izrael je gađao proiranske snage koje ratuju u sirijskoj vojsci. Izrael nije komentarisao ove navode.

Video of Syrian AD engaging hostile targets in the skies of Damascus pic.twitter.com/2N766h7pY8

— Faytuks News 🔴 (@Faytuks) July 20, 2020

.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.