HOROR U POLICIJSKOJ STANICI Devojčica (7) je pitala može li u toalet, a onda se RAZNELA BOMBOM

Izvor: Blic, 18.Dec.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U POLICIJSKOJ STANICI Devojčica (7) je pitala može li u toalet, a onda se RAZNELA BOMBOM

Sedmogodišnja devojčica mirno je ušetala u policijsku stanicu u Damasku i pitala da li može da koristi njihov toalet. Nekoliko sekundi kasnije je eskplodirala kao bomba, jer je neko daljinski aktivirao eksploziv na njenom telu, javili su sirijski mediji.

Kako prenosi dnevni list “Al Vatan”, lojalan vladi, u eksploziji u prometnoj četvrti Midan ranjena su tri policajca, prenosi britanski "Dejli mejl".

Video snimljen na mestu nemilog događaja u centru Damaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prikazuje policijsku zgradu koja je delimično pretvorena u ruševinu i zamućeni snimak detetovih posmrtnih ostataka.

Iako pobunjenici granatiraju i raketiraju prestonicu, eksplozije u samom gradu su retke.

Sirijska novinska agencija SANA ranije je javila da je bilo izveštaja o “eksploziji izazvanoj terorističkim napadom u policijskoj stanici u Midanu, u Damasku”, a Sirijska opservatorija za ljudska prava potvrdila je izveštaje o eksploziji, ali nije mogla sa sigurnošću da tvrdi šta ju je izazvalo.

Direktor organizacije Rami Abdel Rahman izjavio je za AFP da je u eksploziji poginula “jedna žena”, ali da nije jasno da li je reč o bombašu-samoubici, ili nekome ko se tu nalazio u trenutku eksplozije.

Užasan samoubilački napad devojčice dogodio se u trenutku kada deca zarobljena u Alepu živa gore u nasilnim sukobima, pošto snage predsednika Bašara al Asad stežu obruč oko grada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U DAMASKU: Objavljen snimak horora kada se devojčica (7) RAZNELA BOMBOM u policijskoj stanici (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016

Devojčica stara samo sedam godina mirno je ušetala u policijsku stanicu i aktivirala bombu!..Novi užas u Damasku, glavnom gradu Sirije! Devojčica stara samo sedam godina raznela se bombom u policijskoj stanici...Očevici kažu da je mirno ušetala u policijsku stanicu i pitala da li može da iskoristi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Užas u Damasku: Devojčica se raznela u policijskoj stanici

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2016

Sedmogodišnja devojčica mirno je ušetala u policijsku stanicu u Damasku, a zatim eksplodirala kada je daljinskim upravljačem neko izdaleka aktivirao bombu na njenom telu, javljaju sirijski mediji...Kako prenosi britanski "Dejli mejl", u eksploziji u četvrti Midan sirijske prestonice ranjena su tri...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.