Emirati pozvali Asada na klimatski samit COP28, objavili sirijski mediji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2023, 16:13

Emirati pozvali Asada na klimatski samit COP28, objavili sirijski mediji

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) pozvali su sirijskog predsednika Bašara el Asada na samit o klimi COP28 čiji su domaćini krajem godine. Poziv je uputio predsednik UAE šeik Mohamed bin Zajed, javila je sirijska državna novinska agencija SANA nakon što je ambasada UAE u Damasku isto objavila na Tviteru, preneo je Rojters. Očekuje se da će hiljade svetskih lidera, diplomata i zvanica prisustvovati klimatskom samitu COP28 u Dubaiju u decembru. Asad je bio u izolaciji više od decenije nakon...
Pogledaj vesti o: Sirija,   Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sirijski predsednik pozvan na klimatski samit COP28 u Dubaiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2023, 13:06

Sirijski predsednik Bašar Asad pozvan je da prisustvuje konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama (COP 28) koja će se održati u Dubaiju krajem godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.