Eksplozije u sirijskoj bazi kod Damaska FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozije u sirijskoj bazi kod Damaska FOTO/VIDEO

Moskva -- Vazduhoplovna baza u opštini Mezeh u zapadnom predgrađu Damaska nije noćas bila meta izraelskog raketnog napada, objavila je sirijska državna agencija SANA.

SANA se poziva na dobro informisani vojni izvor, prenosi TASS.

Taj izvor je naveo da je uzrok eksplozija koje su ođeknule oko ponoći bila detonacija municije iz obližnjeg skladišta u kojem je došlo do kratkog spoja.

TASS navodi da je prethodno veliki broj arapskih televizijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanica objavio vesti o raketnom napadu izvedenom na predgrađe Damaska.

Televizijski kanal "Al Majadin" citirao je dobro obaveštene izvore koji su tvrdili da iza napada stoji Izrael. "Al Džazira" je prenela navode sirijskih provladinih medija da je meta izraelskog raketnog napada bio istraživački centar u mestu Džamraja, kao i da je sirijska protivvazdušna odbrana uspela da obori nekoliko raketa, dok su druge eksplodirale na prostoru vazduhoplovne baze Mezeh.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.