Eksplozija u Bejrutu odnela najmanje 5 života

Izvor: NTV.rs, 27.Dec.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Bejrutu odnela najmanje 5 života

U snažnoj eksploziji koja je jutros potresla prestonicu Libana, Bejrut, poginulo je najmanje petoro ljudi, među kojima i bivši libanski ministar finansija Mohamed Šatah, koji se protivio sirijskom režimu, saopštili su bezbednosni izvori.
Meta napada, u kome je povređeno više od 70 osoba, bila je kolona vozila, među kojima i automobil u kome se nalazio bivši ministar, sunitski musliman, koji je bio i jedan od istaknutih pripadnika opozicije i savetnik bivšeg premijera Saada al Haririja, javio je Rojters. (Tanjug)
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Damask nije umešan u ubistvo"

Izvor: B92, 27.Dec.2013

Damask -- Sirijske vlasti demantovale bilo kakvu umešanost u napad u Bejrutu u kome je poginuo libanski političar koji se protivio sirijskom predsedniku Bašaru el Asadu...Oni su odbacili optužbe iz krugova nastradalog političara..."Te nasumične i neosnovane optužbe proističu iz političke mržnje",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.