Eksplozija bombe ispred džamije u Damasku

Izvor: NaDlanu.com, 07.Sep.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija bombe ispred džamije u Damasku

DAMASK, 7. septembra 2012. (Beta-AP) - Najmanje pet policajaca je poginulo, a ima i ranjenih, u eksploziji bombe ispred jedne džamije u sirijskoj prestonici Damask, prenela je sirijska televizija.

DAMASK, 7. septembra 2012. (Beta-AP) - Najmanje pet policajaca je poginulo, a ima i ranjenih, u eksploziji bombe ispred jedne džamije u sirijskoj prestonici Damask, prenela je sirijska televizija.Jedan neimenovani sirijski zvaničnik, koji je bio na licu mesta, rekao je za agenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << AP da je šest ljudi poginulo.Bomba je eksplodirala u severnom kvartu Ruknedin, u trenutku dok su muslimanski vernici napuštali džamiju Ruknijeh, posle redovne molitve petkom.Reporter AP na licu mesta rekao je da je bomba bila postavljena na motociklu, preko puta džamije, a u eksploziji su oštećeni i jedna klinika i šest automobila.Poslednjih meseci, sirijska prestonica bila je na meti serije bombaških napada.Dve bombe su eksplodirale u nedelju, nedaleko od kancelarija šefa generalštaba sirijske vojske u Damasku, kada su lakše ranjena četiri oficira, i oštećene okolne zgrade i automobili.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.