Eko-park kod Kule Nebojša

Izvor: B92, 09.Apr.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eko-park kod Kule Nebojša

Beograd -- Beograd je dobio novi park kod Kule Nebojša. Eko-park koji se prostire na više od 400 kvadratnih metara, sadrži solarnu rasvetu i klupe.

U parku, koji se nalazi uz biciklističku stazu, posetioci će moći da se odmore u mirisu lavande, okruženi bambusom, drenom, sirijskom ružom, jasminom i drugim biljkama.

Jednu od prvih 1.000 sadnica zasadio je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Park je otvoren zahvaljujući saradnji kompanije "Telenor", Opštine Stari grad, preduzeća "Zelenilo Beograd", Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda i pokreta "Supernatural".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.