Egipat: Ubijeno pet, uhapšeno 10 ekstremista

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egipat: Ubijeno pet, uhapšeno 10 ekstremista

Egipatske bezbednosne snage danas su ubile petoricu osumnjičenih ekstremista i uhapsili još 10 u racijama sprovedenih na severu zemlje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnih poslova Egipatske bezbednosne snage danas su ubile petoricu osumnjičenih ekstremista i uhapsili još 10 u racijama sprovedenih na severu zemlje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnih poslova. Pročitajte još: EGIPAT KAO SIRIJA: U sukobima sa teroristima na desetine mrtvih policajaca Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su planirali napade na javne infrastrukture i na hrišćane, a povezani su sa ekstremistima iz severnog Sinaja. Pročitajte još: Egipat: Produženo vanredno stanje, ubijeni teroristi Racije su sprovedene u provincijama Aleksandrija i Kaljubija, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

RACIJE U EGIPTU Ubijeno pet, uhapšeno 10 ekstremista

Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 00:07

Egipatske bezbednosne snage danas su ubile petoricu osumnjičenih ekstremista i uhapsili još 10 u racijama sprovedenih na severu zemlje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnih poslova...Osumnjičeni su planirali napade na javne infrastrukture i na hrišćane, a povezani su sa ekstremistima iz severnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.