Džihadisti svim silama brane KLJUČNO UPORIŠTE na Eufratu: Jalovi napadi koalicije predvođene Amerikancima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džihadisti svim silama brane KLJUČNO UPORIŠTE na Eufratu: Jalovi napadi koalicije predvođene Amerikancima

Islamska država uspela je da odbije veliki napad koji su pokrenule Sirijske demokratske snage (SDF) pod kontrolom SAD u blizini ključnog grada Hadžina na jugoistoku Deir ez Zora.

Sirijske demokratske snage nisu uspele da zauzmu ne pedalj teritorije koja je pod kontrolom IS, uprkos masivnim vazdušnim napadima američke koalicije na položaje terorističke grupe u dolini reke Eufrat.

Sirijske demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snage pokušavaju da prođu u Hadžin tokom celog meseca.

Međutim, svaki put kada pokušaju da razbiju položaje Islamske države, prisiljeni su da se povuku zbog velikih gubitaka.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubijeno više od 40 kurdskih i arapskih boraca u Siriji

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2018, 16:02

Najmanje 41 pripadnik koalicije kurdskih i arapskih boraca u Siriji koju podržava Vašington ubijen je u kontranapadu Islamske države na istoku Sirije, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava...Ekstremisti su sproveli koordinisane napade u petak uveče i subotu u zoru na položaje koje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.