Dve srpkinje očevi preveli na islam i poslali u džihad u Siriju

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve srpkinje očevi preveli na islam i poslali u džihad u Siriju

Beograđanka Nevena Pavlović (19) i Smederevka Anita Šaćiri otišle su u Siriju pod uticajem porodice i muževa.

Nevena Pavlović je ćerka taksiste iz Zemuna Gorana Pavlovića koji se sada zove Abdulah i koji je prešao u islam i pridružio se vehabijama.
Pavlović je celu porodicu preveo u islam a ćerku Nevenu još kao maloletnu udao za muslimana iz Bosne, sa kojim ima dvoje dece.
Kako Informer piše, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Nevena je sa mužem otišla u Siriju da se bori sa džihadistima a tamo ju je sačekao otac.
Goran Pavlović je prešao u islam na nagovor prijatelja muslimana i išao je u Meku na hadžiluk.
Pavlović je živeo u Gornjoj Maoči sa vehabijama a posle racije vratio se u Srbiju u selo Bosut kod Aranđelovca gde mu živi otac Tomislav.
Pre odlaska u Siriju Pavlović je pronašao novu ženu koju je sa sobom odveo.
O Aniti Šaćiri se manje zna, a u Siriju je otišla sa bosanskim mudžahedinom Eminom Hodžićem.
Izvor: webtribune.rs
The post Dve srpkinje očevi preveli na islam i poslali u džihad u Siriju appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.