Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve sirijske devojčice poginule u brodolomu kod Libije

Šest osoba, među kojima su dve devojčice iz Sirije, utopilo se kada se u blizini libijske obale, na putu do Evrope, prevrnuo drveni čamac sa izbeglicama, saopštila je danas humanitarna spasilačka grupa MOAS.

Death in Mediterranean: 2 Syrian Children Among 5 Bodies Recovered https://t.co/xFgELKGSlu @moas_eu @thecaspiantimes pic.twitter.com/JnJcdE5xzH
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tela devojčica, starih osam meseci i pet godina, pronađena su u četvrtak na udaljenosti od 22 nautičke milje od Libije nakon što se čamac, u kojem se nalazilo 27 sirijskih državljanina, prevrnuo i potonuo, dodala je ta organizacija.

Pronađena su, takođe, tela dve žene i jednog muškarca, dok još jedna osoba, koja se nalazila na čamcu, nije pronađena, ističu iz humanitarne spasilačke gupe, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Utopile se osmomesečna beba i petogodišnjakinja iz Sirije

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 00:07

Šest osoba, među kojima su dve devojčice iz Sirije, utopilo se kada se u blizini libijske obale, na putu do Evrope, prevrnuo drveni čamac sa izbeglicama...Tela devojčica, starih osam meseci i pet godina, pronađena su u četvrtak na udaljenosti od 22 nautičke milje od Libije nakon što se čamac,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.