Dunja Mijatović apelovala na spas dece iz sirijskog kampa al-Hol

Izvor: Danas, 28.Maj.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunja Mijatović apelovala na spas dece iz sirijskog kampa al-Hol

"Više od 73.000 ljudi, uključujući građane zemalja članica Saveta Evrope koji žive u lošim i opasnim uslovima, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), nalaze se u al-Hol kampu u severnoj Siriji", rekla je Dunja Mijatović, komesar za ljudska prava Saveta Evrope. Članak Dunja Mijatović apelovala na spas dece iz sirijskog kampa al-Hol se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jednom od četiri deteta u svetu uskraćeno srećno detinjstvo

Izvor: Danas, 29.Maj.2019, 11:34

Jednom od četiri deteta u svetu uskraćeno je sigurno i srećno detinjstvo, a deca koja žive na područjima zahvaćenim konfliktima ili koja su bila prisiljena napustiti svoje domove zbog konflikta su među najuskraćenijima, piše u izveštaju Članak Jednom od četiri deteta u svetu uskraćeno srećno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.