Izvor: 011vodič.com, 15.Nov.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desant ruskih snaga na bivšu američku bazu u Siriji /video/

Na snimku se vidi kako ruski vojni helikopter Mi-35 sleće na napušteni aerodrom, dok se u pozadini jasno vide napuštene zgrade – kasarna i privremena teretana, a mogu se primetiti i razbacani lični predmeti američkih vojnika.
Ovaj aerodrom nalazi se u blizini mesta Metras na severu sirijske provincije Alep, a Amerikanci su ga koristili kako bi snabdevali svoje baze i dopremali vojnu pomoć za takozvanu „umerenu opoziciju“.
Ovaj aerodrom je odnedavno u rukama sirijske >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vojske.
Kako dodaje „Zvezda“, nakon što su Amerikanci napustili ovaj aerodrom, Rusija je prebacila svoje helikoptere tako da je sada pod njenom zaštitom.

The post Desant ruskih snaga na bivšu američku bazu u Siriji /video/ appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PALO KLJUČNO UPORIŠTE JENKIJA: Pogledajte kako izgleda DESANT RUSKE VOJSKE na američku bazu u Siriji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

Baza je sada pod ruskom zaštitom...Ruska televizija "Zvezda" objavila je ekskluzivni snimak desanta ruske vojne policije na napuštenu američku bazu na severu Sirije...Na snimku se vidi kako ruski vojni helikopter Mi-35 sleće na napušteni aerodrom, dok se u pozadini jasno vide napuštene zgrade...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.