Davutoglu pobesneo: Sramota, izdaja!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu pobesneo: Sramota, izdaja!

Reči potpredsednika prokurdske partije demokratije naroda Selahadina Demirtaša da je odluka turskih vlasti o obaranju ruskog bombardera Su-24 u Siriji bila greška, premijer Turske Ahmet Davutoglu nazvao je sramotom i izdajom.

- To što je on nazvao pogrešnom odlukom obaranje aviona - to je sramota i izdaja. Mi smo u (sirijskom gradu) Kobani pomagali našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (kurdskoj) braći, to je naš dug - da pomažemo Turkmenima u Bajirbudžaku - rekao je Ahmet Davutoglu.

U sredu je Selahadin Demirtaš na sastanku sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom izjavio da je odluka Ankare da obori ruski Su-24 bila greška, i pozvao da se pronađe izlaz iz ove situacije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Davutoglu: Reči lidera prokurdske partije o Su-24 su izdaja

Izvor: Vostok.rs, 25.Dec.2015, 10:12

25.12.2015. -..Reči potpredsednika prokurdske partije demokratije naroda Selahadina Demirtaša da je odluka turskih vlasti o obaranju ruskog bombardera Su-24 u Siriji bila greška, premijer Turske Ahmet Davutoglu nazvao je sramotom i izdajom...„To što je on nazvao pogrešnom odlukom obaranje aviona...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.