Damask do pobede

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damask do pobede

Damask je siguran da će pobediti u borbama u Alepu, izjavio je sirijski ambasador u Rusiji Rijad Hadad. Hadad je precizirao da sirijska vojska u tom gradu ne vodi rat protiv opozicije, već protiv terorista.

- Nema sumnje da ćemo pobediti u Alepu, kao i da ćemo pronaći rešenje za normalizaciju situacije u tom gradu. To je naš čvrst stav. Mi ćemo pronaći pozitivno rešenje tog problema - rekao je on.

Istovremeno, kako je rekao, Damask teži da sarađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa opozicijom kako bi se pronašlo političko rešenje za konflikt.

On se osvrnuo i na pokušaj specijalnog izaslanika UN za Siriju Stafana de Misture da se uspostavi primirje u Alepu davanjem posebne autonomije istočnom delu gradu, rekavši da je ta inicijativa odbijena, jer je neophodno očuvati nacionalni suverenitet.

Hadad je takođe rekao da Damask od De Misture sa nestrpljenjem iščekuje novi datum nastavka sirijskih pregovora.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sirijski ambasador: Nema sumnje da ćemo pobediti u Alepu

Izvor: Vostok.rs, 24.Nov.2016, 10:22

Damask je siguran da će pobediti u borbama u Alepu, izjavio je sirijski ambasador u Rusiji Rijad Hadad.. . „Nema sumnje da ćemo pobediti u Alepu, kao i da ćemo pronaći rešenje za normalizaciju situacije u tom gradu. To je naš čvrst stav. Mi ćemo pronaći pozitivno rešenje tog problema“,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.