DIVLJANJE U ŠIDU: Sirijac otimao mobilne, napao vlasnika radnje

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJANJE U ŠIDU: Sirijac otimao mobilne, napao vlasnika radnje

Pripadnici policije u Šidu uhapsili su državljanina Sirije T.B. (33) zbog razbojničke krađe.

On se tereti da je prilikom upada u prodavnicu mobilnih telefona u Šidu nasrnuo na vlasnika koji je pokušao da spreči krađu.

Osumnjičeni je pobegao, ali ga je ubrzo pronašla policijska patrola. Kod njega je pronadjeno pet mobilnih telefona.

Sumnja se da je prethodno razbio izlog radnje za servisiranje mobilnih telefona u Šidu, nakon čega je pobegao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za razbojničku kradju i pokušaj teške krađe biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs / Beta)


Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OBIO PRODAVNICU I SERVIS ZA MOBILNE: Uhapšen Sirijac zbog pljački u Šidu

Izvor: Kurir, 23.Dec.2016, 00:24

...Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za razbojničku pljačku i pokušaj teške krađe biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo..U Šidu su tokom prethodne noći obijene dve prodavnice Policija je uhapsila migranta,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.