Cameron: Za Siriju prikupljeno više od 10 milijardi dolara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cameron: Za Siriju prikupljeno više od 10 milijardi dolara

Britanski premijer David Canmeron izjavio je da je na donatorskoj konferenciji o Siriji prikupljeno više od 10 milijardi dolara.

Osigurano je  je šest milijardi dolara za 2016. godinu i još pet milijardi dolara do 2020. godine, naveo je on, prenosi Reuters.

Glavni tajnik  UN Ban Ki-moon rekao je da međunarodna zajednica nikad nije prikupila toliko novca u samo jednom danu za samo jednu krizu.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kameron: Prikupljeno više od 10 milijardi dolara pomoć narodu Sirije

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2016

LONDON - Na Donatorskoj konferenciji za Siriju na kojoj su danas učestvovali predstavnici više od 70 zemalja i organizacija, prikupljeno je više od 10 milijardi dolara, objavio je britanski premijer Dejvid Kameron...Obezbjeđeno je šest milijardi dolara za 2016. godinu i još pet milijardi dolara...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.