Bombaški napad na skladište za gorivo u Siriji, poginulo 12 ljudi

Izvor: Blic, 07.Mar.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombaški napad na skladište za gorivo u Siriji, poginulo 12 ljudi

U avionskom bombardovanju skladišta za gorivo u jednom severnom sirijskom gradu koji je pod kontrolom opozicije poginulo je najmanje 12 osoba, saopštile su danas posmatračke grupe koje kontrolišu stanje u Siriji.

Sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava saopštila je da su tela, izgorela do neprepoznatljivosti, pronađena u bombardovanom depou u provinciji Idlib. Za sada nije poznato da li su žrtve civili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili borci.

Opoziciona organizacija Lokalni koordinacioni komiteti navodi da je poginulo 15 civila, a lider Visokog pregovaračkog komiteta (HNC) Rijad Hidžab nazvao je napad "masakrom".

U Siriji je na snazi primirje, ali se prekid vatre ne odnosi na zone u kojima su džihadisti Islamske države i sirijskog ogranka Al Kaide.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bombardovano skladište goriva u Siriji, 12 žrtava

Izvor: RTS, 07.Mar.2016

Vojni avioni gađali su skladište za gorivo u jednom gradu na severu Sirije, koji je pod kontrolom opozicije, pri čemu je stradalo najmanje 12 osoba. . Sirijska opoziciona Opservatorija za ljudska prava saopštila je da su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.