Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Feb.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Uhićena trojica selefija zbog pokušja odlaska na ratište u Siriju

Trojica pripadnika selefijskog pokreta uhićena su u akciji Agencije za istrage i zaštitu Sipa u pokušaju odlaska na ratišta u Siriju, javili su bosanskohercegovački mediji.

Na Sarajevskom aerodromu sinoć su uhićeni Nevad Hušidić i Merim Keserović iz Velike Kladuše koji su pokušali, preko Istanbula, otići na teritoriju "Islamske države".

Treća osoba uhićena je u svom stanu u Sarajevu. Pripadnici Sipe vrše pretrese objekata koje su koristili uhićeni pripadnici selefijskog pokreta.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Sarajevu uhapšena trojica selefija koja su krenula za Siriju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2015

SARAJEVO - Tri pripadnika selefijskog pokreta uhapšena su u akciji Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ u pokušaju odlaska na ratišta u Siriju...Na Sarajevskom aerodromu sinoć su uhapšeni Nevad Hušidić i Merim Keserović iz Velike Kladuše, koji su pokušali da preko Istanbula otputuju na teritoriju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.