BLIC U RODNOM SELU BOSANSKOG DŽIHADISTE Osramotio nas je, sad ceo svet misli da smo teroristi

Izvor: Blic, 08.Jul.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIC U RODNOM SELU BOSANSKOG DŽIHADISTE Osramotio nas je, sad ceo svet misli da smo teroristi

Zatucanost i nemaština odvukli su Jasmina Keserovića (22) iz rodne Krivaje u Siriju i krvavi ISIS, kažu za "Blic" njegovi drugovi iz detinjstva i rođaci iz Zavodića u Bosni.

- U detinjstvu je bio kao svaki drugi dečak. Verujem da ga je nemaština odvukla na tamnu stranu - u radikalni islam. Nisam mogao da verujem kada sam čuo da je u Siriji, a ovom porukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nas je osramotio. Ceo svet sada misli da smo teroristi, mada nemamo nikakve veze s tim zlom. Stid nas je zbog njegovog poziva - kaže Jasminov rođak.

Pročitajte još:

Jasmin je na ratište u Siriju otišao je 23. januara 2013. sa vehabijama Bajrom Ikanovićem i Mithatom Đonom.

- Nisam dugo videla Keseroviće, jer se Jasminov otac Dževad sa ženom odselio u Zavidoviće - ispričala je komšinica Keserovića u Krivaji.

Meštani Zavidovića nam skreću pažnju da je naselje Vučijak, gde žive Keserovići, "podeljeno"- na Bošnjake i vehabije. Pronalazimo kuću Keserovića.

- Džabe kucate. Oni slave Bajram, dan posle svih nas, jer poste dan duže. Dževad je sa ženom otišao kod rodbine - ispričala je komšinica Keserovića.

"Ubijajte hrišćane!"

Jasmin Keserović je u video-poruci objavljenoj pre mesec dana pozvao muslimane da "ubijaju hrišćane i njihove sluge u njihovim gradovima i njihovim državama".

- Postavljajte eksplozive pod njihova auta, u njihove kuće i kancelarije... Ubijajte ih snajperima i prigušivačima, ubijajte ih pa makar i nožem i ne pravite razliku između vojnika i civila - reči su Keserovića koje su obišle svet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BLIC U RODNOM SELU BOSANSKOG DŽIHADISTE Osramotio nas je, sad ceo svet misli da smo teroristi

Izvor: Blic, 08.Jul.2016

Zatucanost i nemaština odvukli su Jasmina Keserovića (22) iz rodne Krivaje u Siriju i krvavi ISIS, kažu za "Blic" njegovi drugovi iz detinjstva i rođaci iz Zavodića u BiH...- U detinjstvu je bio kao svaki drugi dečak. Verujem da ga je nemaština odvukla na tamnu stranu - u radikalni islam. Nisam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.