Auto bomba EKSPLODIRALA u severnom Damasku: Jedna osoba POGINULA, šestoro POVREĐENIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto bomba EKSPLODIRALA u severnom Damasku: Jedna osoba POGINULA, šestoro POVREĐENIH!

Tragedija u blizini džamije

U eksploziji u severnom Damasku stradao je najmanje 1 civil, a ranjeno njih 6, potvrdili su lokalni izvori. Automobil bomba je eksplodirao danas u podne blizu džamije Al Kansa u oblasti Barzeh, ubivši vozača i ranivši 6 ljudi.

Naselje Baezeh sada je pod kontrolom sirijske vlade nakon što su militanti raznih džihadskih grupa prihvatili evakuaciju sredinom 2017. godine.

U međuvremenu, sirijski, kao i ruski borbeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avioni bombardovali su militante Džaiš al-Islama u gradu Duma nakon što su razgovori o evakuaciji propali. Više o tome pročitajte OVDE.

Vesti iz Damaska možete pogledati OVDE.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sirijska vojska obnovila napade na Dumu, najmanje 36 mrtvih

Izvor: Beta, 06.Apr.2018

Sirijska vojska započela je danas kopnenu ofanzivu na pobunjenički grad Dumu, praćenu vazdušnim udarima u kojima je poginulo najmanje 36 osoba, pošto su sukobi posle 10 dana obnovljeni zbog neslaganja oko evakuacije opozicionih boraca.Avioni su predveče intenzivno bombardovali Dumu u kojoj žive...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.