Izvor: Press, 09.Avg.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad uz suprugu, objavljena fotografija sa hemioterapije

Damask -- Supruga sirijskog predsednika Bašara al Asada Asma podvrgnuta je hemioterapiji pošto joj je otkriven karcinom dojke u ranoj fazi.

EPA-EFE/SYRIAN PRESIDENCY PALACE MEDIA OFFICE


To je saopšteno iz predsedničkog kabineta.
Informacija je objavljena uz fotografiju na kojoj prva dama odevena u patike >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i farmerke sedi u prostoriji za hemioterapiju, a pored nje sedi njen suprug.
U saopštenju se ne navodi u kojoj se bolnici leči, ali na prekrivaču se vidi reč “vojna“, pa se pretpostavlja da je reč o vojnoj bolnici. 

Asma al Asad rođena je 1975. godine u Londonu. Sa suprugom ima dva sina i ćerku. 

Sa Bašarom se venčala 2000. godine. U početku je bila omiljena među narodom koji ju je prozvao “princezom Dijanom Istoka“, ali danas nosi nasimak “prva dama pakla“

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Asma Asad: Ja sam deo ljudi koji su naučili svet istrajnosti, snazi i otporu na poteškoće

Izvor: Vostok.rs, 09.Avg.2018

Asma Asad, supruga sirijskog predsednika Bašara Asada, kojoj je ranije dijagnostifikovan maligni tumor na dojci, apelovala je na narod Sirije, prenela je služba za štampu predsednika Sirije.. . ".أنا من هذا الشعب الذي علّم العالم الصمود والقوّة ومجابهة...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.