Asad: Ako bih se sad sastao s Trampom...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad: Ako bih se sad sastao s Trampom...

Predsednik Sirije Bašar Asad smatra da bi njegov susret s američkim liderom Donaldom Trampom u ovom trenutku bila obično gubljenje vremena.

- Problem s američkim predsednicima je u tome što su oni taoci lobista - rekao je sirijski predsednik u intervjuu televizijskom kanalu NTV, odgovarajući na pitanje koliko bi svrsishodan bio njegov sastanak s Trampom i da li je spreman za njega.

- Lideri SAD mogu da ti kažu ono što želiš da čuješ, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali će uraditi suprotno. U tome je stvar. I postaje sve gore i gore. Tramp je odličan primer za to. Tako da razgovor s Amerikancima sada ne bi doveo ni do kakvih rezultata - to je prosto gubljenje vremena - rekao je Asad.

Sirijski predsednik je dodao da ne očekuje da će SAD promeniti svoju politiku u bliskoj budućnosti.

- Ne smatramo da će politika SAD biti promenjena u bliskoj budućnosti - rekao je Asad.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nije da ne želimo sa Amerikancima zato što su Amerikanci"

Izvor: B92, 22.Jun.2018

Sirijski predsednik Bašar el Asad izjavio je da bi pregovori SAD i Sirije u ovom trenutku bili gubljenje vremena, jer ne bi doveli do rezultata..."Nije da ne želimo da razgovaramo sa Amerikancima zato što su Amerikanci. Spremni smo da razgovaramo sa svima, ako zajedno možemo da postignemo rezultat....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.