Antonov: Napad na Siriju neće ostati bez posledica

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov: Napad na Siriju neće ostati bez posledica

Za napad na Siriju su odgovorne SAD, Velika Britanija i Francuska, rekao je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov. On je obećao da to neće ostati bez posledica.

„Ostvarili su se naši strahovi. Nisu čuli naša upozorenja. Realizuje se ranije planirani scenario. Opet nam prete. Upozoravali smo da takve akcije neće ostati bez posledica. Za sve su odgovorni Vašington, London i Pariz“, navodi se u saopštenju ambasade Rusije.

Šef diplomatske misije je naveo da su „ispadi na račun Rusije nedopustivi“.

„SAD koje poseduju najveći arsenal hemijskog oružja nemaju moralno pravo da optužuju druge zemlje“, naveo je Antonov.
 Čitajte više na Napadi SAD, Francuske i Velike Britanije na Siriju
 

Pogledaj vesti o: Sirija,   Ambasador Rusije,   Vašington,   London,   Pariz

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSKI AMBASADOR U SAD ŽESTOKO ODGOVORIO AMERIKANCIMA: Napad neće ostati bez posledica! Otkud vama moralno pravo da optužujete druge?!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2018

Za napad na Siriju su odgovorne SAD, Velika Britanija i Francuska, rekao je ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov, koji smatra da to neće ostati bez posledica.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.