Anketa: Amerikanci priznaju da je Putin bio pametniji od Obame

Izvor: Vostok.rs, 27.Sep.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: Amerikanci priznaju da je Putin bio pametniji od Obame

27.09.2013. -

Većina Amerikanaca smatra da je Putin postupio pametnije povodom situacije sa sirijskim hemijskim oružjem. Ispitivanje javnog mnjenja kompanije YouGov je pokazalo da je odnos po tom pitanju 49% prema 25% za Putina. Ostali učesnici ankete nisu imali svoje mišljenje. 58% Amerikanaca su takođe protiv strane vojne intervencije u Siriji, a 54% osuđuju stav predsednika SAD povodom sirijskog konflikta.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

MSP RF: Granatiranje ambasada u Siriji nije slučajno

Izvor: Vostok.rs, 28.Sep.2013, 10:06

28.09.2013. -..Moskva je osudila granatiranje konzularnog predstavništva Iraka u Damasku i smatra da ciljevi nisu slučajni, komentarisala je predstavnica MSP-a RF Marija Zaharova...Treba obratiti pažnju na to da su napadnuta diplomatska predstavništva onih zemalja koje su protiv strane vojne intervencije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.