Andželina Žoli u Turskoj

Izvor: Poznati.info, 21.Jun.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli u Turskoj

Glumica Andželina Žoli vratila se humanitarnom radu i posetila izbeglice na turskoj granici sa Sirijom.

To je njeno prvo putovanje pošto je odstranila obe dojke. Na ulazu u izbeglički logor dočekali su je s 15 metara dugačkim transparentom na kojem je pisalo “Dobro došla, najbolji anđele na svetu”.

Glumica je u notes zapisivala sve što su joj govorili i obećala da će poslati pomoć.

- Međunarodna zajednica ne pomaže dovoljno Sirijcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koji su zatečeni najvećom ljudskom tragedijom današnjice. Ovim ljudima je neophodna dodatna pomoć. Mora da se prona]e i političko rešenje sirijskog pitanja – poručila je glumica koja planira da uskoro poseti i Jordan u kom će obići brojne izbegličke centre i gde će se sastati sa jordanskim zvaničnicima.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.