Anđelina Džoli pozvala na okončanje sirijskog rata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli pozvala na okončanje sirijskog rata

Američka glumica Anđelina Džoli susrela se danas sa sirijskim izbeglicama u jordanskom izbegličkom kampu Zatari i založila se za političko rešenje sirijskog građanskog rata.

"Humanitarna pomoć nije dugoročno rešenje", istakla je Džoli, prenela je agencija AP.

Džoli, specijalni izaslanik Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice, razgovarala je sa izbeglicama, dok su se deca okupila oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nje.

Glumica je izbeglicama rekla da je veoma ponosna na njih jer su "veoma hrabri, svi".

Džoli je rekla da je UN prošle godine dobio samo polovinu pomoći od one koja je zatražena, a da je ove godine dobijeno samo sedam odsto od zatražene sume.

Blizu 5,5 miliona raseljenih Sirijaca je u Jordanu, Libanu i drugim susednim zemljama, navela je američka agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Andželina Džoli pozvala na okončanje sirijskog rata

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2018

Američka glumica Andželina Džoli susrela se danas sa sirijskim izbeglicama u jordanskom izbegličkom kampu Zatari i založila se za političko rešenje sirijskog građanskog rata...- Humanitarna pomoć nije dugoročno rešenje - istakla je Džoli, prenela je agencija AP...Džoli, specijalni izaslanik...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.