Američki vojnici u Siriji dobili neočekivan poklon: Stanovnici jednog sirijskog grada ih gađali! Evo i sa čim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki vojnici u Siriji dobili neočekivan "poklon": Stanovnici jednog sirijskog grada ih gađali! Evo i sa čim!

Vojnici SAD su tuda prolazili najverovatnije prilikom povlačenja iz Sirije.

Stanovnici Kamišlija zasuli su američke vojnike krompirom, dok su prolazili kroz taj sirijski grad gde većinom žive Kurdi.

Kako, vojnici SAD su tuda prolazili najverovatnije prilikom povlačenja iz Sirije.

Na video snimku koji je danas objavila kurdska novinska agencija, vidi se konvoj oklopnih vozila kako prolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kroz Kamišli dok ih razjareni stanovnici zasipaju krompirom, uzvikujući na engleskom "Ne Amerika" i "Amerika je lažov".

Mediji su prethodno, pozivajući se na očevice, javili da su američke trupe ušle iz Sirije u Irak, preko graničnog prelaza Sahela u provinciji Dohuk.

Na snimcima agencije vidi se kako više od 100 oklopnih vozila prevozi trupe u Irak, povlačeći se iz Sirije.

Američki ministar odbrane Mark Esper izjavio je u subotu da će svi vojnici, njih oko 1.000, biti prebačeni na zapad Iraka kako bi nastavili borbu protiv Islamske države i "pomogli u odbrani Iraka".

Američki predsednik Donald Tramp doneo je 7. oktobra odluku da povuče američke trupe sa severoistoka Sirije, nakon čega je počela turska ofanziva na to područje.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE

BONUS VIDEO:

TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.