Alepo napadnut sa svih strana: Vojska i avijacija uspele da udalje militante

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alepo napadnut sa svih strana: Vojska i avijacija uspele da udalje militante

Sirijska vojska je odbila napad militanata Nusra fronta i njenih saveznika na zapadu Alepa, saopštio je izvor u odredima samoodbrane Alepa.

- Teroristi "Nusre" i njihovi saveznici su pokušali da izvrše napad na pozicije vojske i ustanika na zapadu Alepa. Napad je bio tako jak da je vojska morala da zatraži pomoć sirijke avijacije tokom čijih akcija su ubijeni na desetine terorista - rekao je izvor iz samodbrane Alepa.

Militanti su napali grad istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz 5 pravaca. Ipak, nakon napada avijacije oni su se povukli.

Nema podatataka o gubicima među vojnicima i pripadnicima samoodbrane.

Situacija u Alepu se pogoršala pre nedelju dana. Teroristi su nekoliko dana vodili raketirali civilne kvartove, uključujući centar. Tom prilikom poginulo je više od 100 civila.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirijska vojska odbila napad Nusre na zapadu Alepa

Izvor: B92, 02.Maj.2016

Moskva -- Sirijska vojska je odbila napad militanata Nusra fronta i njenih saveznika na zapadu Alepa, saopštio je izvor u odredima samoodbrane Alepa, javlja "Sputnjik"...„Teroristi Nusre i njihovi saveznici su pokušali da izvrše napad na pozicije vojske i ustanika na zapadu Alepa. Napad je bio tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.