Al-Asad je gotov

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al-Asad je gotov

LOS ANDJELES, 17. maj 2012. (Beta-AFP) - Sirijski predsednik Bašar al-Asad je "gotov", ocenio je u četvrtak izraelski ministar odbrane Ehud Barak i pozvao medjunarodnu zajednicu da pojača pritisak na sirijski režim.

LOS ANDJELES, 17. maj 2012. (Beta-AFP) - Sirijski predsednik Bašar al-Asad je "gotov", ocenio je u četvrtak izraelski ministar odbrane Ehud Barak i pozvao medjunarodnu zajednicu da pojača pritisak na sirijski >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << režim.Odlazak sa vlasti sirijskog predsednika bio bi "ključan udarac" za Iran, ali i za Hezbolah i Islamski džihad, objasnio je izraelski premijer u intervjuu Si-En-Enu, ističući značaj koji Rusija treba da ima u rešavanju sirijske krize.Barak je, medjutim, rekao da sa vlasti u Damasku treba da odu samo sirijski predsednik i visoki zvaničnici iz njegovog okruženja, ali ne ostale strukture režima, medju kojima i vojne.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.