ASAD SE PITA Gde je 70.000 boraca opozicije o kojima Kameron priča?

Izvor: Blic, 06.Dec.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASAD SE PITA Gde je 70.000 boraca opozicije o kojima Kameron priča?

Britanski vazdušni udari na Islamsku državu neće poraziti tu militantu grupu, izjavio je danas sirijski predsednik Bašar al Asad.

- Oni neće imati uspeha. Ne možete odseći deo kancera. To će samo ubrzati njegovo širenje u telu. Morate da ga izvadite - rekao je Asad u intervjuu za "Sandej tajms", a prenosi Rojters.

Sirijski predsednik se podsmehnuo proceni britanskog premijera Dejvida Kamerona koji je rekao da u Siriji ima 70.000 opozicionih boraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje podržava Zapad.

Oni bi, naveo je Kameron, mogli da započnu političko rešenje građanskog rata i mogli da osvoje teritoriju od džihadista koji su oslabljeni vazdušnim udarima.

- To je nova epizoda u dugoj seriji Kameronove klasične farse... gde su oni? Gde je tih 70.000 umerenih boraca o kojima govori? Nema ih 70.000. Nema ih ni 7.000 - rekao je Asad.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Asad: Gdje je 70.000 boraca opozicije o kojima Kameron priča?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2015

LONDON - Britanski vazdušni udari na Islamsku državu neće poraziti tu militantu grupu, izjavio je danas sirijski predsjednik Bašar al Asad..."Oni neće imati uspjeha. Ne možete odsjeći dio kancera. To će samo ubrzati njegovo širenje u tijelu. Morate da ga izvadite", rekao je Asad u intervjuu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.