ASAD I RAISI SAGLASNI: Unipolarni svet nestaje, Izrael je poražen pred snagama OTPORA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:49

ASAD I RAISI SAGLASNI: Unipolarni svet nestaje, Izrael je poražen pred snagama OTPORA!

Lideri Sirije i Irana razgovarali su o najnovijim dešavanjima oko džamije Al-Aksa u Jerusalimu

Predsednici Sirije i Irana, Bašar al Asad i Ebrahim Raisi, ocenili su u telefonskom razgovoru da unipolarni svet nestaje, saopštila je kancelarija sirijskog lidera.

- Predsednici su ocenili da unipolarni svet nestaje zahvaljujući budnosti naroda i zemalja koji se drže svog suvereniteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dostojanstva - navodi se u saopštenju objavljenom na Telegramu.

Kako je navedeno u objavi, šefovi Sirije i Irana razgovarali su o najnovijim dešavanjima oko džamije Al-Aksa u Jerusalimu, naglasivši da je "takva neprijateljska politika Izraela neodvojiva od napada na civile u Siriji i potvrđuje njenu slabost i poraz pred snagama otpora i hrabrošću palestinskog naroda". 

Iranski predsednik je takođe ukazao na potrebu poštovanja suvereniteta i jedinstva sirijskih teritorija.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.