AMERIKANCI SEJU SMRT U SIRIJI: Bombardovan Hadžin, ubijeni CIVILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIKANCI SEJU SMRT U SIRIJI: Bombardovan Hadžin, ubijeni CIVILI

Avioni međunarodne koalicije na čelu sa SAD bombardovali su grad Hadžin u provinciji Dejr el Zor, javila je agencija SANA.

- Pet osoba je poginulo, dok je nekoliko ranjeno (prilikom bombardovanja Hadžina) - navela je agencija.

Podsetimo, koalicija redovno bombarduje naseljena mesta u toj provinciji, iako su mediji saopštavali da od tih bombi mahom ginu civili.

Štaviše, sirijske vlasti su u više navrata pozivale UN da preduzmu mere, kako bi se nezakonito >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvo stranih sila na teritoriji Sirije obustavilo.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

Amerika i njeni saveznici od 2014. godine sprovode vojnu operaciju u Siriji i Iraku protiv terorističke organizacije DAEŠ, ali se u Siriji njihove snage nalaze nezakonito, jer nemaju dozvolu Damaska.

Sve vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Američka koalicija bombardovala sirijski grad Hadžin

Izvor: Blic, 06.Dec.2018, 01:23

Pet osoba je poginulo, a nekoliko je ranjeno kada su avioni međunarodne koalicije, na čelu sa SAD, bombardovali sirijski grad Hadžin u provinciji Dejr el Zor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.