AMERI IZ OSVETE BOMBARDUJU SIRIJSKU VOJSKU: Žestok napad na severu zemlje, IMA POGINULIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 12:21

AMERI IZ OSVETE BOMBARDUJU SIRIJSKU VOJSKU: Žestok napad na severu zemlje, IMA POGINULIH

Vladini list "Watan" je naveo da je jedan od povređenih oficir sirijske vojske.

Jedan sirijski vojnik je poginuo, dok su dva povređena u vazdušnom napadu američkog Ratnog vazduhoplovstva na položaje sirijske vojske na severu zemlje, javljaju mediji.

- Sirijski vojnik je poginuo, dok su dva povređena nakon vazdušnog napada američkog aviona na položaj sirijske vojske u području Tel Zahab, jugoistočno od grada Kamišli. To se dogodilo nakon što su vojnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbili da propuste patrolu američkih okupatora - javila je televizija "Ikhbariya".

Po njegovim informacijama, američka patrola je pokušala da prođe kroz zonu koju kontroliše sirijska vojska. Pri tome, list nije naveo čiji je bio avion koji je izveo vazdušni napad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.