SVAŠTA MI JE IZGOVORILA! Nikolina otkrila DETALJE SVAĐE sa Severinom, IZVREĐALA je zbog BIVŠEG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 14:47

"SVAŠTA MI JE IZGOVORILA!" Nikolina otkrila DETALJE SVAĐE sa Severinom, IZVREĐALA je zbog BIVŠEG!

"Inače sam pacifista, ali..."

Voditeljka Nikolina Pišek gostovala je u emisiji "Fakap" i tom prilikom otkrila da je doživela neprijatnost od strane koleginice, Severine Kojić, koja ju je vređala.

Pišekova je otkirla da je Kojićka ljuta na nju i da su se jednom prilikom i posvađale.

- Inače sam pacifista, ali... Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali... Eto, ona je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gde je bila vrlo osetljiva, što mogu razumeti - rekla je Pišekova, a zatim dodala:

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

- I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gde je njen već sada bivši suprug morao ispričati svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da niko njemu ne sme dati medijski prostor da on nešto kaže... Imale smo posle jedan razgovor, svađu... - ispričala je Nikolina.

- Ona se meni javila i svašta mi je izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino - otkrila je Pišekova kroz smeh.

A post shared by Severina (@severina)

- Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari. Ako može neko slučajno da joj pošalje poruku, da slučajno pogleda ili tako nešto, stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu nameru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala uticaj na to da li će se taj prilog emitovati ili ne. I stvarno se saosećam s tvojom boli u to vreme i sada, baš mi je žao - ispričala je voditeljka.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.